23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Hotelmad i Brugsens køledisk

Hotellet Harboøre i Mejrup får flere henvendelser om under 10 kuverter, som er det minimum hotellet opererer med. Hotelejer Alex Bruun Olsen fik derfor idéen til at levere hotelmad til Dagli' Brugsen i Mejrup.

Maden bliver leveret i vakuumpakkede poser, og det eneste, kunderne skal gøre, er at koge ris eller kartofler til maden. Det skriver Holstebro Onsdag.

- På den måde får kunderne mulighed for at købe nem aftensmad af god kvalitet, siger han.

Den vakuumpakkede hotelmad sælges desuden i Dagli' Brugsen i Bøvling og i fiskehallen i Thyborøn.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.127